arabawy2
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

arabawy2


 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 بيتزا بالسجق

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
shh2m
عضو جديد
عضو جديد
shh2m


عدد الرسائل : 7
العمر : 38
تاريخ التسجيل : 24/07/2008

بيتزا بالسجق Empty
مُساهمةموضوع: بيتزا بالسجق   بيتزا بالسجق Emptyالسبت 26 يوليو 2008 - 14:03

بيتزا بالسجق
بيتزا بالسجق Kamar_06


المقادير:

• عجينة بيتزا
• 1 حبة فلفل أخضر مقطعة مكعبات أو عيدان
• 2/1 كوب صلصة بيتزا أو معجون طماطم
• بصلة متوسطة الحجم مقطعة حلقات
• 2 فص ثوم مفروم
• 2/1كوب جبنة موتزاريلا مبشورة
• 2/1 ملعقة صغيرة فلفل أسود
• عرقان من الكرفس مقطعان قطعا صغيرة جدا
• سجق مقطع
• 2/1 كوب زيتون أسود أو أخضر مقطع شرائح

الطريقة:

1- قطعي عجينة البيتزا إلى قطع صغيرة مدورة وحطيها على رخامة المطبخ أو على سطح خشبي مرشوش بالدقيق وابدئي في فردها لتغطي صاج أو صينية البيتزا وبعد كده حطيها في الصينية اللي هتسويها فيها بس خدي بالك إنك قبل ما تحطيها تدهني الصينية بالزيت.

2- ضيفي صلصلة البيتزا فوق العجينة ورشي الثوم المفروم وضيفي الفلفل الأخضر والبصل والكرفس والزيتون الأسود والسجق ورشي الفلفل الأسود.

3- رشي الجبنة الموتزاريلا والزعتر على السطح وقطعي البيتزا على شكل مثلثات.

4- سخني الفرن على درجة حرارة "220 - 200 ْ مئوية" بعد كده دخلي صينية البيتزا في الفرن لمدة 15 دقيقة وبعد ما تلاقي وشها احمرّ خرجيها واوعي تاكلي صوابعك وراها.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بيتزا بالسجق
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
arabawy2 :: :::منتدى شباب وبنات عرباوى::: :: مطبخ عرباوى-
انتقل الى: